Αξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων επεξεργασίας ροδιού με βιοχημικές διαδικασίες ως εν δυνάμει αναστολείς της φωσφορυλάσης του γλυκογόνου
Assessment of extracts from byproducts of the pomegranate industrial processing for hypoglycaemic activity by biochemical methods as potential inhibitors of glycogen phosphorylase
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ψαχούλα, ΧαρίκλειαΌνομα Επιβλέποντος
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Ημερομηνία
2015Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.