Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΦωτεινιάς, Νικόλαος Ι.el
dc.date.accessioned2016-12-05T12:49:42Z
dc.date.available2016-12-05T12:49:42Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14113
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45715
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5743
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΑνάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού αίγειου γάλακτος στην Φέταel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail
Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International