Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΚουτσμανής, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2016-11-28T09:36:24Z
dc.date.available2016-11-28T09:36:24Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14124
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45676
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5781
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΑνάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού πρόβειου γάλακτος και ανίχνευση νοθείας με αγελαδινό γάλα σε τυρί ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International