Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΚουτσμανής, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2016-11-28T09:36:24Z
dc.date.available2016-11-28T09:36:24Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14124
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45676
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5781
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΧημεία τροφίμωνel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΑνάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού πρόβειου γάλακτος και ανίχνευση νοθείας με αγελαδινό γάλα σε τυρί ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International