Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (lung-stomach-kidney) after administration of feed supplemented with grape pomace

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΓκαλιάκης, Δημήτριοςel
dc.date.accessioned2016-11-10T12:29:21Z
dc.date.available2016-11-10T12:29:21Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15040
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45632
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5689
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (πνεύμονας-στόμαχος-νεφρό) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλαel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (lung-stomach-kidney) after administration of feed supplemented with grape pomaceen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International