Mostra i principali dati dell'item

Assessment of oxidative stress markers in piglet tissues (lung-stomach-kidney) after administration of feed supplemented with grape pomace

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΓκαλιάκης, Δημήτριοςel
dc.date.accessioned2016-11-10T12:29:21Z
dc.date.available2016-11-10T12:29:21Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15040
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45632
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5689
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖώα -- Τροφή -- Σύνθεσηel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς (πνεύμονας-στόμαχος-νεφρό) από νεαρά χοιρίδια κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση τροφής με στέμφυλαel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in piglet tissues (lung-stomach-kidney) after administration of feed supplemented with grape pomaceen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International