Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.creatorΚολοβός, Ματθαίοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:51Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other11048
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45311
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5764
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝel
dc.subject.otherΜΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣel
dc.titleΕλεγχος προσμίξεων σε τρόφιμα ζωϊκής προέλευσης (γαλοπούλα και κοτόπουλο) με μοριακούς δείκτεςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International