Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΦουντάς, Σπυρίδωνel
dc.creatorΚιατικίδης, Νικόλαοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:43Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:43Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10946
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45269
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5059
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣel
dc.subject.otherΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΗ επίδραση των εδαφολογικών ιδιοτήτων στην παραγωγή και ποιότητα της αμπέλου με χρήση εφαρμογών γεωργίας ακριβείαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International