Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΜαρούλη, Ελένη Ε.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:41Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:41Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10923
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45258
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6277
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.titleΗ επίδραση της διαιτητικής αναλογίας πρωτεϊνης/ενέργειας στην αύξηση του εκτρεφόμενου σαλιγκαριού Helix aspersael
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International