Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚωτού, Ευθυμίαel
dc.creatorΦραγκούλη, Χρυσούλαel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:31Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:31Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10858
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45212
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6536
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΣel
dc.subject.otherΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝel
dc.titleΕπίδραση της σύστασης των ιχθυοτροφών (φυτικό έλαιο και ιχθυέλαιο) στο βιομετασχηματισμό και την αποτοξικοποίηση του οξολινικού οξέος στην τσιπούρα (sparus aurata)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International