Show simple item record

Assessment of antioxidant activity using molecular methods in polyphenolic extracts of products and by-products of process producing pomegranate juice from Punica Granatum

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜπέσιος, Αναστάσιος Λ.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:24Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:24Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10711
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45170
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5727
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης με χρήση μοριακών μεθόδων σε πολυφαινολικά εκχυλίσματα προϊόντων και παραπροϊόντων των σταδίων παραγωγής χυμού από καρπούς του φυτού ροδιά (Punica Granatum)el
dc.titleAssessment of antioxidant activity using molecular methods in polyphenolic extracts of products and by-products of process producing pomegranate juice from Punica Granatumen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International