Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.creatorΓεωργακούλη, Καλλιόπηel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:23Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:23Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10707
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45166
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5517
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΟ G6PDel
dc.subject.otherΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗel
dc.titleΣύγκριση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ατόμων με έλλειψη ενζύμου G6PD μετά τη λήψη λιποϊκού οξέοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International