Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.creatorΓεωργακούλη, Καλλιόπηel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:23Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:23Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10707
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45166
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5517
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΟ G6PDel
dc.subject.otherΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗel
dc.titleΣύγκριση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ατόμων με έλλειψη ενζύμου G6PD μετά τη λήψη λιποϊκού οξέοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International