Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorAbusdeg, Farag A.en
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:13Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:13Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10497
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45115
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.452
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑel
dc.subject.otherΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑel
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΣel
dc.titleΑνάπτυξη μεθοδολογίας για τη μέτρηση in vitro πεπτικότητας σιτηρεσίων μεσογειακών ειδών ψαριών: εκτίμηση της διατροφικής αξίας και του ρυθμού αύξησηςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International