Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorAbusdeg, Farag A.en
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:13Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:13Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10497
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45115
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.452
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑel
dc.subject.otherΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑel
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΣel
dc.titleΑνάπτυξη μεθοδολογίας για τη μέτρηση in vitro πεπτικότητας σιτηρεσίων μεσογειακών ειδών ψαριών: εκτίμηση της διατροφικής αξίας και του ρυθμού αύξησηςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International