Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΑρβανιτογιάννης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚουκαλιάρογλου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:12Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10451
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45107
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4537
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΡΟΤΥΠΑel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑel
dc.titleΕκπόνηση συστήματος διαχείρισης ασφάλειας μη μαγειρευμένων τροφίμων κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίουel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International