Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑρβανιτογιάννης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚουιτώρου, Ευφροσύνηel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:11Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:11Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10438
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45100
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3754
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑel
dc.subject.otherΓΑΛΑ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΒΡΕΦΗ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.titleΑνίχνευση γενετικής τροποποίησης και μελέτη διατροφικής αξίας σε τροφές και γάλατα για βρέφηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International