Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΔανιηλίδης, Βασίλειοςel
dc.creatorΒαλιάκος, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10412
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45095
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4479
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.titleΈλεγχος της μικροβιολογικής ποιότητας των κιμάδων του εμπορίου (νωπός, κατεψυγμένος, εγχώριος, εισαγωγής) με έμφαση στην αναζήτηση σαλμονέλλων και λιστεριώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International