Show simple item record

dc.contributor.advisorΔανιηλίδης, Βασίλειοςel
dc.creatorΒαλιάκος, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10412
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45095
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4479
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.titleΈλεγχος της μικροβιολογικής ποιότητας των κιμάδων του εμπορίου (νωπός, κατεψυγμένος, εγχώριος, εισαγωγής) με έμφαση στην αναζήτηση σαλμονέλλων και λιστεριώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International