Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΔανιηλίδης, Βασίλειοςel
dc.creatorΒαλιάκος, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10412
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45095
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4479
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.titleΈλεγχος της μικροβιολογικής ποιότητας των κιμάδων του εμπορίου (νωπός, κατεψυγμένος, εγχώριος, εισαγωγής) με έμφαση στην αναζήτηση σαλμονέλλων και λιστεριώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International