Show simple item record

dc.contributor.advisorΑρβανιτογιάννης, Ιωάννηςel
dc.creatorΑθανασούλας, Αντώνιος Α.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.available2016-09-30T10:04:09Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.other10407
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/45093
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4544
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΥΡΙel
dc.titleΣυσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε κεφαλοτύρι, σκληροτύρι και γραβιέραel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International