Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΠαππά, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:46Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:46Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9906
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44974
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5769
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΡΩΤΕΙΝΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΘΡΥΨΙΝΗel
dc.titleΠαραγωγή ανασυνδυασμένης θρυψίνης Ι της τσιπούρας: μελέτη της ενζυμικής της δραστικότηταςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International