Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜπαγιάτης, Βασίλειοςel
dc.creatorΧρυσανθοπούλου, Μαργαρίτα Λ.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:45Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:45Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9901
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44969
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5623
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑel
dc.titleΑπόψεις των καταναλωτών απέναντι στα βιολογικά προϊόνταel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International