Show simple item record

dc.contributor.advisorΑθανασιάδης, Απόστολοςel
dc.creatorΣυμεωνίδου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:35Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:35Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9744
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44919
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3956
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΥΗΣΗ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.titleΣυσχέτιση των διατροφικών συνηθειών και της έκβασης της κύησης εγκύων, με τη γλυκόζη, το ουρικό οξύ και τα ιόντα του αμνιακού υγρούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International