Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΧατζηχριστοδούλου, Χρήστοςel
dc.creatorΓκουτζελίκα, Ιωάννα Ν.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9730
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44909
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4078
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗel
dc.subject.otherΔΙΑΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΗΘΕΙΕΣel
dc.titleΣύγκριση διατροφικών συνηθειών ατόμων που καταναλώνουν βιολογικά και συμβατικά τρόφιμαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International