Show simple item record

dc.contributor.advisorΧατζηχριστοδούλου, Χρήστοςel
dc.creatorΓκουτζελίκα, Ιωάννα Ν.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:34Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9730
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44909
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4078
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗel
dc.subject.otherΔΙΑΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΗΘΕΙΕΣel
dc.titleΣύγκριση διατροφικών συνηθειών ατόμων που καταναλώνουν βιολογικά και συμβατικά τρόφιμαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International