Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑθανασίου, Χρήστοςel
dc.creatorΚασσαβέτη, Πασχαλινή Β.el
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:01Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:01Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13884
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44754
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5188
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΤΟΜΑ, ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ -- ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗel
dc.titleΑνίχνευση εντόμων και μυκήτων σε αμυλούχα τρόφιμα με τη χρήση μοριακών μεθόδωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International