Show simple item record

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΑνδρέου, Στέργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:02:20Z
dc.date.available2016-09-30T10:02:20Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13135
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44557
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5777
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗel
dc.subject.otherΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.titleΑνάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού κρέατος γαλοπούλας σε μίγματα κρέατοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International