Afficher la notice abrégée

Assessment in vitro of reducing power and antioxidant activity of encapsulated polyphenolic extracts from olive mill waste water

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΖαμπάκας, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:01:49Z
dc.date.available2016-09-30T10:01:49Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12437
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44411
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5662
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΠροσδιορισμός αναγωγικής ικανότητας και αντιοξειδωτικής δράσης in vitro σε ενθυλακωμένα πολυφαινολικά εκχυλίσματα από απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.titleAssessment in vitro of reducing power and antioxidant activity of encapsulated polyphenolic extracts from olive mill waste wateren
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International