Show simple item record

Assessment in vitro of reducing power and antioxidant activity of encapsulated polyphenolic extracts from olive mill waste water

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΖαμπάκας, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:01:49Z
dc.date.available2016-09-30T10:01:49Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12437
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44411
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5662
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΠροσδιορισμός αναγωγικής ικανότητας και αντιοξειδωτικής δράσης in vitro σε ενθυλακωμένα πολυφαινολικά εκχυλίσματα από απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.titleAssessment in vitro of reducing power and antioxidant activity of encapsulated polyphenolic extracts from olive mill waste wateren
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International