Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠανταζής, Παναγιώτηςel
dc.creatorΚαραμαλίγκας, Ιωάννης Χ.el
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:42Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:42Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8981
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44354
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6565
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.titleΗ επίδραση των αυξημένων διαιτητικών επιπέδων της ελαιοκράμβης στην ευζωϊα, στην ποιότητα σάρκας, στην επιβίωση και στην αύξηση του κοινού κυπρίνου (Cyprinus carpio L.)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International