dc.contributor.advisor | Μούτου, Κατερίνα | el |
dc.creator | Φάσσας, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-08T09:09:41Z | |
dc.date.available | 2016-09-08T09:09:41Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.other | 8953 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/44350 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5390 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΨΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗ | el |
dc.subject.other | ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑ | el |
dc.title | Επίδραση της ποιότητας των διατροφικών πρωτεϊνών στο δείκτη αύξησης MLC2 στην τσιπούρα (Sparus aurata) | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |