Show simple item record

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΠαστόπουλος, Σάββαςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8815
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44316
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5075
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦΡΟΥΤΑ , ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑel
dc.subject.otherΦΡΟΥΤΑ -- ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ , ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑel
dc.titleΕπίδραση της διαθεσιμότητας φωτός στην ποιότητα και διατροφική αξία των φρούτωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International