Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒαΐου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:29Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:29Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8702
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44282
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5784
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΟΛΥΝΣΗel
dc.subject.otherΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΓΟΝΟΙel
dc.titleΑνίχνευση εντεροπαθογόνων βακτηρίων σε επεξεργασμένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης με μοριακές μεθόδουςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International