Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒαΐου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:29Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:29Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8702
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44282
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5784
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΟΛΥΝΣΗel
dc.subject.otherΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΓΟΝΟΙel
dc.titleΑνίχνευση εντεροπαθογόνων βακτηρίων σε επεξεργασμένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης με μοριακές μεθόδουςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International