Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΒαΐου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:29Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:29Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8702
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44282
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5784
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΜΟΝΕΛΛΩΣΗel
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΟΛΥΝΣΗel
dc.subject.otherΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΑΘΟΓΟΝΟΙel
dc.titleΑνίχνευση εντεροπαθογόνων βακτηρίων σε επεξεργασμένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης με μοριακές μεθόδουςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International