Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΧούντα, Σταματίνα Δ.el
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:05Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:05Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other12172
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44140
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6228
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.titleΔιερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησης των κτηνοτροφικών φυτών στη σαλιγκαροτροφίαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International