Zur Kurzanzeige

Biochemical evaluation of the hypoglycemic action of extracts from pomegranate by-products processing

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΚίσσα, Αποστολία-Βάιαel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:00Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:00Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other12084
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44103
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5440
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΒιοχημική αξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων υποπροϊόντων επεξεργασίας ροδιώνel
dc.titleBiochemical evaluation of the hypoglycemic action of extracts from pomegranate by-products processingen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International