Show simple item record

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΒουζαράς, Δημήτριος Β.el
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:38Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:38Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11869
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43992
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4484
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΑΛΑ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑel
dc.subject.otherΑΦΛΑΤΟΞΙΝΕΣel
dc.titleΜελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης Μ1 σε δείγματα πρόβειου και αιγείου γάλακτος στην περιφέρεια Θεσσαλίαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International