Mostrar el registro sencillo del ítem

Determination of antioxidant activity of whey protein on endothelial cells EA.hy 926

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΓεωργατζή, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:33Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:33Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11838
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43969
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5455
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΡΩΤΕΙΝΕΣ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης της πρωτεΐνης τυρογάλακτος σε ενδοθηλιακά κύτταρα EA.hy 926el
dc.titleDetermination of antioxidant activity of whey protein on endothelial cells EA.hy 926en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International