Show simple item record

Assessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methods

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΣτραβοδήμος, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:32Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:32Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11823
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43959
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5518
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΑξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων επεξεργασίας ροδιού και αμπέλου με βιοχημικές διαδικασίεςel
dc.titleAssessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International