Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΠαρλαπάνη, Φωτεινήel
dc.date.accessioned2016-08-23T11:18:25Z
dc.date.available2016-08-23T11:18:25Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.other6984
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43864
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6236
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.titleΧαρακτηρισμός της μικροβιακής χλωρίδας και επίδρασή της στην ασφάλεια και στο χρόνο ζωής των μεταποιημένων καλλιεργούμενων σαλιγκαριώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International