dc.contributor.advisor | Λόλας, Πέτρος | el |
dc.creator | Χρυσοχόου, Θεόδωρος | el |
dc.date.accessioned | 2016-08-23T11:18:10Z | |
dc.date.available | 2016-08-23T11:18:10Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.other | 5030 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/43785 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5032 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ | el |
dc.title | Χρόνος και πυκνότητα σποράς πέντε υβριδίων καλαμποκιού και φυσιολογία αύξησής τους | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |