Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΑρβανιτογιάννης, Ιωάννηςel
dc.creatorΤσατσαρή, Σαββούλαel
dc.date.accessioned2016-08-23T11:17:59Z
dc.date.available2016-08-23T11:17:59Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.other3483
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43731
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5269
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜΠΑΝΑΝΕΣel
dc.subject.otherΦΡΟΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.titleΜοριακή μελέτη και ανάλυση των οργανοληπτικών και φυσικοχημικών ιδιοτήτων τεσσάρων ποικιλιών μπανάνας (Musa spp.)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International