Show simple item record

dc.contributor.advisorΑρβανιτογιάννης, Ιωάννηςel
dc.creatorΤσατσαρή, Σαββούλαel
dc.date.accessioned2016-08-23T11:17:59Z
dc.date.available2016-08-23T11:17:59Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.other3483
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43731
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5269
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜΠΑΝΑΝΕΣel
dc.subject.otherΦΡΟΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.titleΜοριακή μελέτη και ανάλυση των οργανοληπτικών και φυσικοχημικών ιδιοτήτων τεσσάρων ποικιλιών μπανάνας (Musa spp.)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International