Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.creatorΤζιαμαλή, Παναγιώτα Α.el
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:48Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:48Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11642
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43659
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4967
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦΑΣΟΛΙΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΑύξηση και ανάπτυξη ποικιλιών κοινού φασολιού υπό διαφορετικά επίπεδα φωσφορικής λίπανσης στη Θεσσαλία το 2012el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International