Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΛόλας, Πέτρος Χ.el
dc.creatorΑϋφαντή, Κερασίαel
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:48Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:48Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11640
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43657
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5304
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒΙΚΟΣ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.titleΑγρονομικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά επτά ποικιλιών κτηνοτροφικού βίκου (Vicia sativa L.) σε χειμερινή και εαρινή σποράel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International