Afficher la notice abrégée

Grape extracts as inhibitors of ribonuclease A

dc.contributor.advisorΜπαλατσός, Νικόλαοςel
dc.creatorΞηνταρόπουλος, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2016-08-10T11:47:27Z
dc.date.available2016-08-10T11:47:27Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11449
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43568
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5668
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΡΙΒΟΝΟΥΚΛΕΑΣΕΣel
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑel
dc.titleΕκχυλίσματα αμπέλου ως αναστολείς της ριβονουκλεάσης Αel
dc.titleGrape extracts as inhibitors of ribonuclease Aen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International