Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠουρνάρας, Σπυρίδωναςel
dc.creatorΜπάρδα, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13114
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43254
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4137
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΦΑΡΜΑΚΑ , ΑΝΤΟΧΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΑel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση βιολογικού και συμβατικού αίγειου και πρόβειου νωπού (κατεψυγμένου) γάλακτος για τον προσδιορισμό ολικών κολοβακτηριοειδών και τη διερεύνηση αντοχής των απομονωθέντων στελεχών στα αντιβιοτικάel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International