Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜαυρίδου, Αθηνάel
dc.creatorΧριστοπούλου, Αντιγόνη-Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:57:34Z
dc.date.available2016-07-06T10:57:34Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12822
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43052
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4554
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛΥΜΑΤΑ -- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣel
dc.subject.otherΝΕΡΟ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.titleΜελέτη μικροβιολογικής και χημικής ποιότητας λυμάτων τριών μονάδων επεξεργασίαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International